Justi Ripassa

Over You titelsong luisterfilm

‘Over You’ wordt titelsong luisterfilm De Huns
Twee Drentse krachten bundelen zich tot een oorverdovende aardbeving.

De samenwerking is beklonken; Justin Ripassa’s derde singel wordt de officiële titelsong van de luisterfilm De Huns. ”Twee jaar geleden is ‘Over You’ tot leven gebracht na een idee en hersenspinsel op mijn eigen slaapkamer. Het nummer is in coronatijd afgemaakt. Je zou het een nieuw genre kunnen noemen, Drentse coronapop.” zo verteld Justin.

Edward Petrovics, schrijver en producent van De Huns: “Na wat zoeken op internet kwam ik Justin op het spoor en we raakten aan de praat. Net op dat moment had hij zijn nieuwe nummer klaar en liet het mij horen. De song en tekst deden direct mijn adrenaline stijgen. Grappig is dat ik de tekst heel anders interpreteerde dan Justin oorspronkelijk bedoeld. Ik ontdekte elementen die zowel de primaire als de onderliggende verhaallijnen in De Huns treffend weergeven; zoektocht, licht, duisternis, tijd, liefde, verwoesting en verlies, Muziek is universeel. Mijn besluit stond vast; dit moet de titelsong worden.”

Justin Ripassa is pas 21 jaar maar timmert hard aan de weg en niet alleen in Nederland. De singer-songwriter had altijd al een grote liefde voor de muziek, echter zijn kritische medische toestand van een paar jaar geleden is de ultieme drive geweest om muziek te maken en te gaan optreden. Op deze manier wil Justin jongeren inspireren om door te blijven zetten en hun passie te blijven volgen. Net als Justin zelf deed. Zijn debuut single “Another friend” geproduceerd door Jeff Zwart is geregeld gedraaid op radio en televisie tot Los Angeles aan toe.

Augustus 2019 kwam Justin zijn tweede single uit. “Passing By”, in het bijzijn van de Commissaris van de Koning, Jette Klijnsma. Passing By is een lied over het onrustige gevoel dat je kan bekruipen tijdens het zoeken van een “betere” plek. Ook deze single deed het weer prima, vooral in Mexico werd de single veel gestreamd. Maar ook in Nederland was Justin met deze single veel te horen op o.a. Radio 2 en Radio 5. Maar ook was hij veel te zien op MTV Azië waar Justin ook al was gescout als model.

“Coming Home” is de naam van zijn derde single. Een persoonlijk lied over het moeten verlaten van een dierbare plek en afscheid nemen. Het nummer gemaakt door Justin Ripassa en Jeff Zwart is zeer geregeld te horen op verschillende radiostations en ook dit keer weer vaak in Los Angeles.

Zijn nieuwste single ‘Over You’ is een verdrietige, romantische ballad die zich focust op het gevoel van het verliezen van een geliefde door liefdesverdriet. De videoclip laat de kijker en luisteraar het nummer interpreteren op hun eigen manier of situatie. ‘Over You’ is de eerste single van een reeks van vijf nummers die later in 2021 zullen verschijnen.

Naast zijn muzikale carrière is Justin ook freelance model en acteur.
www.justinripassa.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.