De eerste blog…

Iedereen die zichzelf belangrijk vind heeft een eigen column, blog, vlog, of wat dan ook. Moet ik daar ook aan mee doen? Deze vraag heeft mij jaren (!) bezig gehouden. Lang was mijn standpunt: Nee. Wat moet ik vertellen? Er wordt al teveel geblaat. Waarom? waarover? Ik had eigenlijk wel wat beters te doen.
Maar het tij is gekeerd… Doch laat ik duidelijk zijn, ik doe het nu niet omdat ik mijzelf ‘belangrijk’ vind, maar omdat ik nu toch wel af en toe iets te vertellen heb. Mijn mening… een mening, waar u niets van hoeft aan te trekken. Maar ik ga af en toe hier mijn mening plaatsen, als opinie, een idee, een gedachtespinsel… en u mag er mee doen wat u wil. Ik zal dat doen soms met de pet als schrijver (van De Huns) en soms met de pet als ondernemer.
O en verder… ik beloof u, ik zal het altijd kort houden.